Efter en sæson uden klub, har Mike Daugulis mod på en ny liga

En af de langtidsholdbare og bundsympatiske skikkelser i den danske Metal Liga skal på nyt eventyr.

Mike Daugulis kom til Danmark helt tilbage i 2009, hvor han i den spæde start skulle spille for et Herlev-hold, der alligevel ikke nåede til start i Metal Ligaen. Derefter drog han til Finland, men vendte altså tilbage til Danmark og fandt i første omgang Rødovre i det, der skulle blive en længerevarende dansk eventyr, der bragte ham både til Rødovre, Herlev, Odense og såmænd også en kort omgang i Rungsted.

Her vandt han sin ene Metal Cup-titel efter at han året forinden havde leveret samme resultat med Odense Bulldogs.

Det blev i alt til 11 sæsoner i Danmark for Mike Daugulis, der ikke fandt nogen kontrakt i Metal Ligaen i sidste sæson. Men det er ikke afslutningen på karrieren for den 34-årige arbejdsmand, der med årene også er blevet en ganske farlig mand inde foran mål. 

I den kommende sæson spiller han nemlig i fransk ishockey, hvor Vipers fra Montpellier tager imod. Det er i den næstbedste franske række Division I, hvor Montpellier møder klubber som Strassbourg, Dunkerque, Mont Blanc og Epinal i en normalt 14 hold stor liga, hvor kampbelastningen på omkring 30 matcher nok skulle sørge for, at Mike Daugulis med familie også kan nyde det sydfranske miljø.

Også selv om busturene i fransk ishockey er markant længere i gennemsnit end i Danmark. 

 

 


Felix Scheel fortsætter hos Esbjerg Energy MÅLFARLIG CENTER forstærker angrebet i Odense Bulldogs