Kontrakten med David Karlström forlænges ikke

21-årige David Karlström tilsluttede sig Odense Bulldogs på en månedskontrakt i midten af oktober som en gardering for skadessituationen i klubben på daværende tidspunkt, og efter nøje overvejelser stopper samarbejdet nu.

- David Karlström blev hentet til klubben som en ‘her og nu’-forstærkning i en svær skadessituation i klubben, hvor vi var hårdt ramt på de offensive muligheder. Skadessituationen ser nu mere positiv ud, hvor det i øjeblikket kun er Gorm Topholt, der må se til fra tilskuerpladserne. Derfor har vi også vurderet, at kontrakten med David ikke skal forlænges og vi afventer i stedet brugen af de sidste udlændingekort.” Fortæller Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs.

Facit var tilfredsstillende for Karlström, lyder det fra Odense Bulldogs, der leverer følgende facit på angriberens tid i klubben. 

David Karlström nåede otte kampe og udfyldte sin rolle i manglen på en række offensive profiler tilfredsstillende og bidrog positivt i kampene, der var med til at sikre kvalifikation til Metal Final4. I perioden leverede David fire point for Odense Bulldogs.

 


ALBERT ADAMSEN fritstillet i sin svenske klub CHL fra den kommende sæson: 24 hold og ingen sikker dansk plads