Rødovre har den 17-årige forward med i aften mod SønderjyskE

Mens det må vente lidt med den anden nye forward hos Rødovre, Mitch Callahan, bliver det allerede i aften til debut til Marcus Almquist, der er med i Rødovres tredjekæde i aften mod SønderjyskE. Her spiller han sammen med Oliver Kjær og Nicklas Carlsen. 

- På grund af nedlukningen af bl.a. U20-holdene i Sverige, blev Marcus pludselig en mulighed for os, og heldigvis var både Marcus og HV71 med på idéen om, at vi kan låne Marcus i den periode, siger Rødovre-træner Thor Dresler til klubbens hjemmeside. 

- Marcus er en Rødovre dreng, som rykkede til Sverige i en tidlig alder, da han har et ekstremt stort talent. Han besidder nogle unikke offensive kvaliteter, og har i sin korte tid i Sverige (lidt mere end en sæson), også bygget på i forhold til spillet uden puck.

- Vi er derfor utroligt glade for, at Marcus ville komme og hjælpe os samtidig med, at han holder sig i gang. At Marcus har et unikt talent, understreges også af den klausul, der er i kontrakten, som giver HV71 ret til at tage Marcus tilbage, hvis de skulle få brug for ham på deres SHL-hold, siger Dresler.

Rødovre er uden Oliver Reuter, Nikolaj Zorko og backerne Benjamin Mauritzen og Jonatan Nielsen til aftenens kamp. Det betyder, at unge Jerry Välipirrti også er med som syvendeback hos Mighty Bulls i dag. 


METAL FINAL4: Herning ude af kapløbet, SønderjyskE eller Frederikshavn afgøres fredag MITCH CALLAHAN NY I RØDOVRE - kommer med 500 AHL-kampe til Vestegnen