Den nye coach var vældig tilfreds efter sejren over Esbjerg

Der var ikke nogen tvivl i aftes.

Frederikshavn White Hawks var det bedste hold på isen i den første kvartfinale mod Esbjerg, og det så ud som om, der var løsnet et eller andet hos nordjyderne, der endte med at vinde 4-2 over gæsterne. 

Det var mere overbevisende end cifrene lød, og den nye coach Kasper Degn var også vældig tilfreds med den balance og den indsats, han så hos sit mandskab. 

- Indstillingen og konkurrenceniveauet - altså hvor meget man vil konkurrere derude - er nogle af de ting, jeg vil sætte fokus på i vores evaluering. Vi fandt også en flot balance mellem at spille lidt ishockey uden at give alt for meget væk og lukke alt for meget op, sagde han til Nordjyske efter kampen. 

Kasper Degn understregede, at det kun var småting, han havde ændret, men alligevel synes man at kunne se stor forskel i Frederikshavns attitude i forhold til de seneste hjemmekampe. 

Eemeli Räsänen fik game misconduct for en hård tackling på Valdemar Ahlberg og spørgsmålet er, om finnen tages op til behandling i disciplinærudvalget. Søndag eftermiddag mødes de to mandskaber igen i Granly Hockey Arena.

 


Pekka Tirkkonen tilfreds med koncentration og disciplin VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Esbjerg