En drengedrøm gik i opfyldelse for Joachim Holten Møller, da han sammen med Rungsted Seier Capital vandt det danske mesterskab.

 – Det betyder noget helt enormt for mig at vinde med Rungsted.

Joachim Holten Møller havde netop hilst på sin far Per Holten Møller i minutterne efter, at han havde båret epoken af Rungsted-mesterskaber ind i tredje generation. 

Først var det Otto Holten Møller, der vandt i 1955, derefter Per Holten Møller, der var træner i 2002 og nu altså Joachim med et mesterskab i 2017. Stor, stor triumf for en familie, der i den grad har præget Rungsted-hockeyen. 

Joachim Holten Møller har tidligere været dansk mester med SønderjyskE, men det var noget helt specielt for ham at vinde med barndomsklubben.

– Da jeg løb og spillede rullehockey eller gadehockey på vejen derhjemme, da jeg var seks-syv år, drømte jeg om den her situation: At stå i en afgørende kamp om mesterskabet. Jeg var altid Rungsted, lød det fra Joachim Holten Møller. 

– Vi spiller en fuldstændig sindssyg sæson, og vi kan vel roligt sige, at vi var det bedste hold. Og da det endelig gjaldt i kamp fem mod Frederikshavn – en kamp, hvor det hele var på vippen – lukkede vi ned. Siden har vi ikke tabt en kamp, konstaterede han. 

– I finaleserien og i de sidste to kampe mod Frederikshavn, fandt vi frem til en defensiv struktur, som vi har ledt lidt efter i store dele af sæsonen. Men det har jo været ligemeget, for vi har bare scoret de nødvendige mål og stadig fundet en vej til at vinde. Vi matchede SønderjyskE i defensiven, og det var en af de store nøgler til den her sejr, konstaterede Holten Møller. 


Mads Lund: – Vi kom for sent ud i finaleserien GULDFEST i Rungsted i dag klokken 16