Frederikshavns finske back har fundet ny adresse

En af Metal Ligaens bedste backer i den forgangne var finske Eemeli Räsänen, der noterede sig adskillige mængder af istid og skud for White Hawks i stort set hver eneste kamp.

Den lange back noterede sig for 26 point i 40 kampe i grundspillet og to point i fem slutspilskampe. Han er draftet af Toronto Maple Leafs og har spillet både AHL og KHL i sin foreløbige karriere. 

Nu skifter Eemeli Räsänen, der i "slutfasen" af sin danske karriere var indblandet i en meget omtalt sag efter en tackling på Valdemar Ahlberg, til den svenske klub Tingsryd. 

Finnen er dermed at finde i HockeyAllsvenskan i den kommende sæson - i øvrigt under den tidligere kvindelandstræner for Danmark, Fredrik Glader. 

- Det var en sjov sæson i Frederikshavn. Selvfølgelig var det meget ærgerligt, at vi røg ud i slutspillet, men tænker jeg på mit eget spil, synes jeg det gik godt. Jeg er tilfreds med, hvordan jeg spillede, og jeg fik masser af istid, som gjorde det muligt for mig "at finde mit spil", siger Räsänen til Tingsryds hjemmeside i forbindelse med skiftet. 

I alt nåede Eemeli Räsänen 52 kampe og 20 point for Frederikshavn White Hawks. 


SønderjyskE åbner den nye sæson med Esbjerg og fest VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Rungsted