Den finske back vender tilbage til det nordjyske efter sommerferien

Den 22-årige finske back, Eemeli Räsänen, gør comeback i White Hawks-trøjen i den kommende sæson.

Eemeli Räsänen var i slutningen af 2019 lejesvend i White Hawks, udlånt af den finske KHL-klub Jokerit, hvor han spillede syv kampe for høgene. Han er draftet af Toronto Maple Leafs.

Han præsenteres således af frederikshavnerne.

Den to meter høje back er ikke en spiller der laver mange point, men det er en back med meget stort potentiale, og en spiller der rydder op både i hjørnerne, og foran mål. Hans karriere har bragt ham både til AHL og KHL, og med hans unge alder in mente, så er det en spiller der stadig har masser af udviklingspotentiale foran sig.

Vi havde selv fornøjelsen af hans kvaliteter i slutningen af 2019, og har fulgt ham siden, samt holdt kontakten med ham. Det har resulteret i en kontrakt for den kommende sæson, hvilket vi ser meget frem til. Eemeli Räsänen kommer ind og bidrager med masser af fysik, og passer perfekt ind i den trup vi er ved at stable på benene.

Selv siger Eemeli Räsänen om det forestående comeback i White Hawks.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at vende tilbage til Frederikshavn White Hawks. Jeg oplevede en stærk organisation da jeg var i klubben senest, og jeg følte mig godt tilpas. Det ser jeg frem til at blive en del af igen, hvor jeg vil bidrage med en stærk defensiv indsats, og vi skal være svære at spille mod i defensiv zone. Derudover vil jeg gøre alt for at præstere hver eneste dag, så vi kan vinde en masse kampe”

Eemeli Räsänen ankommer til Frederikshavn i begyndelsen af august, og vil spille med nummer 77 i den kommende sæson.


Frederik Søgaard rykker til Aalborg Pirates Frederikshavn præsenterer finsk forstærkning mandag