Nordjyderne glæder sig igen over plus på kontoen

Elite Nord Frederikshavn A/S præsenterede mandag aften på selskabets ordinære generalforsamling et pænt overskud på driften, hvor driftsresultatet lød på kr. 336.617 før afskrivninger og finansielle omkostninger. Årets resultat efter afskrivninger og skat lød på kr. 13.098 og var således selskabets 11. år i træk med overskud.

Det skriver klubbens hjemmeside, der beretter følgende: 

De sportslige målsætninger blev nået med bl.a. triumfen i Final 4, men ellers blev sæsonen som bekendt præget af Covid-19 – både sportsligt og økonomisk med suspendering af slutspillet og hermed et økonomisk indbringende slutspil.

Takket være støtteordninger og diverse tiltag med auktioner og salg af ”støttebilletter” reddede vi regnskabet. Henrik Andersen rettede en stor tak til sponsorer, fans og alle andre som købte støttebilletter og dermed var med til at ”redde” regnskabet.

Der blev igen trukket store veksler på alle ansatte, og ikke mindst alle klubbens frivillige, som har en kæmpe betydning for klubben. Mange kampe og øvrige events blev afholdt i gode og festlige rammer med hjælp fra alle de frivillige. En stor tak også til vores supportere som igen skabte en fantastisk stemning til kampene i Nordjyske Bank Arena.

Selskabet har positive forventninger til fremtiden både sportsligt og økonomisk.

På generalforsamlingen blev hele bestyrelsen genvalgt, som består af Peter Conradsen, Lars Mølgaard, Ole Thue Hansen, Mette Kammer Pedersen, Søren Brogaard og Henrik Andersen. Derudover blev direktør Dennis Conradsen fra Skagen Blade Technology valgt ind i bestyrelsen.


Skæbnedag for den britiske liga - aflysning truer FØR METAL LIGA-STARTEN: Herlev Eagles