Arturs Salija stod stærkt i billedet hos vestjyderne

Rungsted Seier Capital-Esbjerg Energy 4-5 (0-2,3-3,1-0) De var lidt længe om at komme i gang, men pludselig gik bunden ud af ketchupflasken og de forholdsvis mange tilskuere blev begavet med nu scoringer.

Esbjerg var skarpest i første periode og var foran 2-0, blandt andet på en kuriøs scoring fra bag mållinjen af Grayson Downing.

Vestjyderne virkede mere sammenspillede trods at flere af de nye navne var med. Især Arturs Salija stod stærkt i billedet og bliver en gevinst for Esbjerg.

I anden periode blev det hurtigt 3-0, da Gordie Ballhorn stødte med frem som tredje mand og sikkert scorede bag Oscar Östlund.

Så vågnede hjemmeholdet op, og to hurtige scoringer, blandt andet af Matthias Asperup i powerplay, skabte tro på tingene i Rungsted-lejren.

Esbjerg udbyggede igen føringen til to mål ved Rasmus Bjerrum, inden Jacob Gammelgaard hamrede pucken ind bag Mathias Seldrup.

Det var lidt Hawaii-hockey i anden periode, og Andreas Grundtvig lavede sit andet mål i kampen da han bragte Esbjerg på 5-3, inden anden periode udløb.

Der faldt ro på i de sidste 20 minutter, hvor nyankomne Tim Wahlgren blev eneste målscorer, til slutresultatet 5-4 til Esbjerg.