Støttebilletter og velvillige sponsorer har hjulpet vestjyderne gennem de sidste måneder af sæsonen 19/20

- Vi spiller ishockey næste år. Det har jeg nu heller ikke været i tvivl om. Ejerkredsen har garanteret, at vi kommer igennem og har selv været et kæmpe aktiv. Vi spiller næste år, lyder garantien fra Peder Krogsgaard i dagens udgave af JydskeVestkysten. 

Her fortæller Esbjerg-direktøren de gode nyheder fra det vestjyske og skitserer samtidig, at antallet af støttebilletter er landet på omkring 1600 ved den seneste status. 

Det er Peder Krogsgaard ganske tilfreds med.

- Sponsorer og støttebilletter gør en stor forskel. Vi skulle sikre likviditet til at betale omkostningerne i marts og april. Og så er der kommet støttepakker fra regeringen, vi kan søge. Vi har gang i trøjesalg nu, og så har vi fået kæmpehjælp fra sponsorer, som har bakket op med en slutspilsbonus. Vi er kommet igennem, fortæller Peder Krogsgaard til avisen.

Dermed er der altså mulighed for at tænke videre ind i næste sæson for Esbjerg, der ligesom de andre Metal Liga-klubber ikke rigtig ved, hvad der er at gøre med andet end foreløbig en håndfuld kontrakter i truppen, der allerede er tegnet. 

 


Rødovre-trup køber støttebilletter for 10.000 kroner - arenaen er nu "udsolgt" DIF-direktør: Sporten er hårdt ramt