Rødovre er oppe på 3630 solgte støttebilletter

Rødovre Centrum Arena er udsolgt! Sådan er status, efter at Rødovres spillertrup nu også har tømt bødekassen og har købt støttebilletter for 10.000 kroner. Bødekassefesten er aflyst og Mighty Bulls har nu solgt 3630 billetter til spøgelseskampen. Kapaciteten i Rødovre Centrum Arena er 3600. 

- Vi ønsker som hold også at bakke op om den her indsamling, og vi er naturligvis meget taknemmelige for, at så mange allerede har støttet. Det fortæller meget om det store fællesskab, der er i og omkring klubben, og som også betyder meget for os spillere.

- Det har været virkelig stort at følge al den opbakning, der er kommet til klubben, og vi håber, at vi med vores bidrag fra bødekassen kan sætte det sidste skub i gang, så vi kan nå et endnu flottere resultat end der allerede er nået, fortæller assisterende kaptajn Steffen Klarskov på vegne af spillertruppen.

- Det er virkelig flot af drengene, at de støtter op på den her måde. De har både været meget aktive med at dele budskabet og gøre opmærksom på vores Støttebilletter, og med den her støtte oven i, så viser det bare, hvor dedikerede de er og hvor meget de vil gøre for holdet og for klubben, siger Rødovre Mighty Bulls-direktør Bjørn Sørensen.


Flash i storhyldest til Metal Ligaen: "En jävligt rolig liga at komme til" Esbjerg Energy melder sig klar til den kommende sæson