En eller flere backer kan være tilbage i aften hos Energy

Esbjerg Energy kan få forstærkning ind til kampen i aften, der afgør, om vestjyderne skal videre til næste runde i slutspillet. En af de skadede backer er nemlig muligvis tilbage i truppen, skriver Energy i sin kampoptakt.

- Vi spiller hjemme og får måske en eller to af vores skadede backs retur. Om det lykkes at få Jannik Christensen og Cam Knight klar tør jeg ikke love, men der er en god chance. Det finder vi ud af op til kampen. Men ellers må de andre spillere udfylde pladserne og fortsætte presset på Frederikshavn og målmand Filip Larsson, siger Esbjerg-træner Jason Jaspers til Esbjergenergy.dk. 

- Efter at have set tirsdags-kampen igen er min konklusion, at vi ikke skal ændre på ret meget. Jeg tror, at vi skød 90 gange mod frederikshavnernes mål og ramte næsten 50 gange. De ramte vores mål mindre end tyve gange, så det taler sit tydelige sprog, siger den 39-årige canadier.

- Selv om også jeg var ærgerlig efter tirsdagens nederlag er jeg stolt af spillerens moral. Vi talte allerede efter kamp fire om, at vi gjorde det godt, og at vi fortjente bedre. Men spillerne har formået at tage arbejdshandskerne på og finde det rigtige mindset frem, lyder det fra Jason Jaspers. 


Pasanen: Ikke noget mirakel, hvis vi vinder RETRO: Sådan startede Envers historie om ”VM til Danmark”