Det vil kunne tilfredsstille behovene, siger Energy-direktør Peder Krogsgaard

I Esbjerg glæder man sig også til den planlagte sæsonstart 18. september, og direktør Peder Krogsgaard håber at få plads til 1500 tilskuere i Granly Hockey Arena.

Hvis vi får lov til at lukke 1500 tilskuere ind, vil vi næsten kunne imødekomme alle fans og sponsorer, siger han til JydskeVestkysten.

Peder Krogsgaard er - ligesom ligaledelsen - optimistisk i forhold til en ligastart 18. september og siger ligeledes følgende: 

- I begyndelsen af denne uge går arbejdet i gang med at få lavet en aftale, der minder om den, fodbolden lavede, og som betød, at der til de sidste superligakampe i sæsonen blev lukket forskellige antal tilskuere ind til de enkelte kampe afhængig af, hvad de forskellige stadioner kunne håndtere, siger han til avisen. 

- Aftalen er ikke på plads endnu, men rammerne er skabt for det. For os er det vigtigste, at vi klubber bliver målt på faciliteterne og dermed får mulighed for at lukke det antal tilskuere ind, der er forsvarligt, siger direktør i Esbjerg Energy, lyder det fra Esbjerg-direktøren. 

Energy-holdet tager hul på sæsonen på fredag mod Herning. Der er tilladt 500 tilskuere til træningskampene i Metal Ligaen. 

 


SønderjyskE håber på 2000 siddende tilskuere Sådan bliver den åbne træning i Odense gennemført i morgen