Endelig hoppede pucken den rigtige vej for vestjyderne, pointerede træneren

Han har talt meget om bounces og lidt ekstra held i de rigtige situationer de seneste dage.

Esbjerg-træner Jason Jaspers håbede på, at pucken endelig ville hoppe den rette vej for hans mandskab, og det gjorde den så i aftes, da Energy-mandskabet i anden periode virkelig fik hul på bylden og scorede fire gange. 

Det var kampens reelle afgørelse, det endte 5-0 og Esbjerg-træneren glædede sig over endelig at få sine "bounces".

- Det er en kolossal lettelse, for selv om jeg hele tiden har følt, at vi var det bedste hold, ved man aldrig, hvad der kan ske i en kamp syv. Det kan blive tilfældigheder, der afgør det, og jeg kunne jo godt frygte, at deres målmand havde endnu en af de aftener, hvor han bare tager det hele. Det havde han heldigvis ikke. Samtidig vidste vi, at det første mål ville blive afgørende, vi skulle bare ikke bagud og til at spille op mod deres forsvarsmur, konstaterede Jaspers overfor JydskeVestkysten.

Ganske pudsigt efter den klare sejr var det, at Jaspers faktisk mente, at Esbjerg spillede sin ringeste offensive kamp i serien. 

Alt det er historie nu, for Esbjerg-spillerne har lige tre hviledage, inden de kan køre bussen til Aalborg for den første semifinale. Det er tirsdag 17:50 i Bentax Isarena. 


Grønvaldt: Vi havde fortjent at vinde serien Vigtigt med en trup, der er samlet fra start i næste sæson