Thomas Vilstrup Andersen er på plads i Herning for endnu en sæson

Herning Blue Fox forlænger med en af de mest populære spillere i klubbens portefølje. Thomas Vilstrup Andersen er klar på endnu en sæson, og han præsenteres således af den midtjyske klub: 

Det er ikke helt tilfældigt, at efterspørgslen har været stor efter en forlængelse med den karismatiske angriber. For Thomas Vilstrup Andersen har nemlig rødderne og hockeyhjertet godt plantet i den jyske muld ude på Kvik Hockey Arena og ikke mindst hos de blågule ishockeyfans, som man har kunnet læse i alle kommentarerne hen over sommeren.

Den lynhurtige angriber indfrier nemlig alle forventningerne hver gang han hopper på isen, der er altid fuld fart på klingerne og så skeler han aldrig til sine ”blot” 171 cm, for der bliver altid tacklet færdigt på alle modstanderne. Dette faktum har gennem 440 kampe for rævene gjort ham til en elsket spiller i Herning, hvor alle roser hans altid arbejdsomme og helhjertede indsats.

Selvom Thomas først bliver forlænget ret sent i processen med at bygge holdet op til den kommende sæson, så har han dog hele tiden været en forventet brik i puslespillet.

- Vi ved præcis hvad vi får i en spiller som Thomas, for han tilpasser sig nemlig altid den rolle han har til den givne kamp. Han har gennem karrieren prøvet at spille i samtlige kæder, og hans indsats er uforanderlig uanset opgaven. De seneste år er han også blevet brugt meget i vores boxplay, hvilket indikerer hans evige arbejdsomhed og ikke mindst hurtighed på skøjterne, fortæller Blue Fox direktør Torben Skovsgaard.

- Det er dejligt at vi endelig kunne få alle enderne til at nå sammen med Thomas, der udover en karriere som ishockeyspiller også skal få dagen til at hænge sammen med hans virke hos Handelsbanken i Herning. Der bliver brugt rigtigt mange timer med træning, kampe og kørsel til og fra kampene. Skal man kombinere det med et fast arbejde, så kræver det god planlægning og ikke mindst et godt samarbejde fra begge arbejdsgivere. Sidstnævnte er heldigvis det mindste problem, så nu glæder vi os over at Thomas igen kan sætte standarden for det gode humør på og omkring holdet.

Thomas Andersen selv har naturligvis fulgt med hen over sommeren, og det er svært ikke at blive smigret over den betydning man har for alle dem der følger Herning Blue Fox.

- Jamen jeg er glad for at få forlænget min kontrakt, og glæder mig til at trække Herning-trøjen over hovedet igen. Herning betyder meget for mig, og mit hjerte ligger i klubben. Det har været super rørende at se alle fansene også nyder at se mig spille, og at man betyder så meget for dem.

- Jeg er selvfølgelig meget spændt på den nye sæson, det virker til at være nogle spændende navne der er blevet hentet ind. Her kan jeg igen selv bidrage med min energi og udstråling til holdet, jeg har sjældent en træls dag når jeg er i hallen, og jeg føler det smitter af på mine holdkammerater. På isen forsøger jeg at yde hundrede procent hver gang jeg er på, og yde det holdet forventer af mig, fortæller Thomas Andersen.


Kontrakten med Herning Blue Fox blev underskrevet på Thomas Andersens anden arbejdsplads i Handelsbanken.


RETRO: Sune bød ”den grimmeste i hallen” velkommen Rødovre klar med Christian Thunbo og André Pison