Vi har igen spurgt vores fanpanel om meninger, vurderinger og andet godt - her status for den første del af sæsonen. Jannich Steinke vurderer Rødovre Mighty Bulls

Hvordan vurderer du - kort og godt - dit holds indsats op til landsholdsbreaket?

Jeg har meget svært ved at vurdere vores indsats, da det simpelthen er for svingende, og det er meget sjældent at vi spiller to gode kampe i træk. Nogle gange kan spillerne ikke engang sætte tre sammenhængende pasninger sammen, men når det så virkelig kører, så spiller vi en fantastisk omgang ishockey, som jeg håber vi får meget mere af efter pausen.

Hvad har været det bedste element på dit hold hidtil?

Det bedste element må helt klart være, at vi har en andenmålmand som Wiliam Rørth. Rørth står i kampen mod Aalborg på hjemmebane og han gør alt det rigtige, han holder næsten alle pucke der kommer imod ham og holder nullet i en fantastisk fredagsgyser. Fantastisk aften i arenaen!

Hvad har været det ringeste element på dit hold hidtil?

Helt klart special teams. Jeg synes ikke der er blevet produceret nok i powerplay, i forhold til hvilke spillere vi har. Nu blev der godt nok lavet nogle mål i powerplay mod Herlev sidst, om det kan være et vendepunkt? Det håber jeg!

Hvilken ishockeyoplevelse har været den bedste for dig i sæsonen?

For mit vedkommende var kampen ude i Herlev, hvor vi vender 3-0 til 3-4 - fantastisk ingen tvivl om det. Men jeg var for første gang til derby i det nordjyske, da Aalborg tog imod Frederikshavn. Det var et fantastisk arrangement, som jeg sent vil glemme med fællesspisning inden, gratis øl på billetten, en tæt pakket arena og fisk på isen. 

Hvad har overrasket dig mest (hele ligaen) hidtil i sæsonen?

Det må helt klart være Herning. Her sidder jeg og skriver om, hvor svingende vi har været i Rødovre. Det må vel nærmest føles som en fornærmelse, for de fleste med kendskab til de forskellige trupper, for når man ser på Hernings, så har de virkelig underpræsteret. Men sæsonen er lang endnu, så mon ikke de for fundet recepten og kommer med i toppen igen i år.

Hvem har været den bedste individualist i ligaen hidtil i sæsonen?

Er ikke meget for at nævne spillere fra Herlev og Rungsted, men jeg bliver nød til at gøre en undtagelse her. Finske Juuso Pulli fra Rungsted har virkelig været med til at vende skuden i det nordsjællandske. Efter han er kommet til, er det kun gået en vej for Rungsted - og det er frem!


Juuso Pulli forlænger med Rungsted Seier Capital Restart: Aalborg Pirates