Der suppleres også med en bødestraf til Rungsted Seier Capital

Udvalget for Spillersikkerhed

Afgørelse 18, 2023-2024 (Review #63)
Team Official
Joakim Dilling, Fysioterapeut, Rungsted Seier Capital

Forseelse
Ved en episode under kampen foran SønderjyskEs boks og mens spillet er i gang, vælger Joakim Dilling at forlade Rungsted Seier Capital’s spillerboks for at træde ind i SønderjyskEs spillerboks, indblande sig i striden på isen (stående i SønderjyskEs spillerboks) og rammer undervejs den tilstedeværende linjedommer.

Kategori
Anvendes ikke ved disciplinære straffe til Team Officials!

Karantæne
5 kampdage som afsones i følgende kampe i Metal Ligaen:

23-01-2024 Esbjerg Energy vs. Rungsted Seier Capital
28-01-2024 Rungsted Seier Capital vs. Herning Blue Fox
30-01-2024 Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier Capital
02-02-2024 Rungsted Seier Capital vs. Herlev Eagles
14-02-2024 Rungsted Seier Capital vs. Frederikshavn White Hawks

Økonomisk sanktion
Hændelsen får også en økonomisk konsekvens for Rungsted Seier Capital, da hændelsen involverer en Team Official. Rungsted Seier Capital idømmes derfor en bødestraf på kr. 5.000,- for hændelsen og for det ansvar, klubben bærer for deres Team Officials opførsel under kampe i Metal Ligaen.

Joakim Dillings ageren i kampen er langt fra den ønskede professionalisme både lønnet og ulønnet personale, der repræsenterer en dansk Metal Liga klub, udviser i forbindelse med kampafviklingen. Joakim Dilling bevæger sig ind i modstandernes spillerboks, vælger at deltage fysisk i en situation på isen mellem de to holds spillere og udviser ikke tilstrækkelig respekt for kampens linjedommer, som også rammes i situationen.

Da en evt. karantæne ikke får nogen direkte spillemæssig konsekvens for Rungsted Seier Capital idømmes klubben endvidere en bødestraf for situationen.


Pontus Englund har spillet sæsonens sidste Blue Fox kamp Morten Poulsen: Der skal bankes tro ind på holdet