Hurtige mål knækkede Rødovre i Kvik Hockey Arena

Det var en stor aften i Herning, hvor man til den første hjemmekamp havde kaldt til festaften.

Kent Andersen, Poul Lundorff, Frans Nielsen og Frits Nielsen blev kåret til æresmedlemmer og både Frans Nielsen (51) og Daniel Nielsen (18) fik deres trøjer fredet.

I Kvik Hockey Arena skal de nu hænge sammen med Todd Bjorkstrands nummer 22.

Det var samtidig sæsonens første hjemmekamp og Blue Fox kvitterede med at sætte Rødovre fast fra start.

Efter en halv kamp førte Herning med 4-0 og det lignede en sikker hjemmesejr.

Allerede efter 45 sekunder scorede Miska Humaloja og kort efter scorede Mads Christensen til 2-0 og dermed havde Rødovre skabt et lige så dårligt udgangspunkt som fredagen forinden i Odense. 

Humaloja var på plads igen, da han var sidste mand på en hurtig omstilling. Lukas Bang lagde op. 

2018 tilskuere var på plads til premieren og kunne se Morten Poulsen øge til 4-0. Det lignede på det tidspunkt en regulær nedsabling af Rødovre, men denne aften gav Mighty Bulls sig ikke.

Lynende hurtigt plaffede Brinkman, Bemström og Povlsen tre pucke ind bag Mac Carruth og med 4-3 inden de sidste 20 minutter var udgangspunktet pludselig ændret. 

Men Mathias Bau Hansen sørgede for at Herning kom i førersædet igen med et kanonhug til 5-3 og Phillip Marinaccio lukkede reelt kampen med 6-3-scoringen. De sidste to mål af Gymer og Marinaccio var kosmetik.

Rødovres defensiv så igen denne aften noget nem ud at passere og 14 mål imod i to udekampe er hård kost. Herning på kurs igen, og i Midtjylland har man stensikkert Metal Final4 i sigtekornet efter en vellykket sæsonpremiere på hjemmebane. 


Aalborg tog fat i Esbjerg fra start OPTAKT: Herning Blue Fox-Rødovre Mighty Bulls