Niebling, Välipirrti, Krarup og Als er på plads hos Mighty Bulls

I efteråret skrev de to talenter Anton Linde og Tristan Lee Juhl Petersen under på ungdomskontrakter hos Rødovre Mighty Bulls. Begge spillere er årgang 2006, og de fik i løbet af sæsonen deres debut i Metal Ligaen sammen med en masse værdifuld træning og erfaring.

Udover de to spillere fik en hel del unge RSIK’ere også prøvet kræfter Metal Ligaen - særligt sidst i sæsonen -, hvor der har været god mulighed for at se dem an på højeste niveau.

Der blev leveret mange rigtig gode præstationer fra de unge spillere, så derfor er både Rødovre Mighty Bulls og Rødovre Skøjte & Ishockey Klub glade for at kunne præsentere fire nye spillere på ungdomskontrakter:

De tre backer Anton Als (17 år, årgang 2004), Sebastian Niebling (19 år, årgang 2003) og Jerry Välipirtti (20 år, årgang 2001) samt forward Niclas Krarup (22 år, årgang 2000).

Anton Als har skrevet en 2-årig ungdomskontrakt, mens de øvrige er tegnet for den kommende sæson.

- Jeg er glad for, at vi i samarbejde med RSIK har lavet disse aftaler med de unge talenter. De viste alle fire, da de fik chancen i slutningen af sæsonen, at de er klar til at slås om pladserne i RMB fremover.

- De har også alle fire været en stor årsag til, at både U20-holdet og vores 1. divisionshold vandt guldmedaljer i denne sæson, så vi ved, at det er meget talent at bygge videre på, fortæller cheftræner og sportslig ansvarlig i Rødovre Mighty Bulls Magnus Sundquist.

Spillerne på ungdomskontrakter kommer til at fordele deres tid mellem RMB og RSIK’s bedste hold både i forhold til træning og kampe. Målet er at sætte yderligere skub i den enkelte spillers udvikling både på og udenfor isen, men også i dagligdagen, så deres uddannelse kan passes.

Sportschef i RSIK Mikkel Ry Nielsen er glad for at se flere af de unge spillere, der nu rykker tættere på Metal Ligaen og Rødovres elitehold:

- Det er meget positivt for ungdomsishockeyen i Rødovre, at vi endnu engang er kommet i mål med flere ungdomskontrakter, og det er en vigtig del af den strategi, der er lagt i samarbejde med RMB.

- Og samtidig er det et klart og stærkt signal til RSIK’s unge spillere om, at hvis man har den rette indstilling og flid, så kommer muligheden hos Mighty Bulls også, fortæller han.

De unge spillere ser frem at komme endnu tættere ind og blive en del af Metal Ligaen:

- Det er en ære for mig at kunne bære Tyren fra ungdomshockey til seniorhockey, og jeg glæder mig til at deltage i den plan Magnus og RMB vil lave de kommende sæsoner, fortæller Sebastian Niebling og Anton Als supplerer:

- Ungdomsprojektet virker utrolig spændende, og jeg er meget beæret og glad for at få muligheden for at være en del af RMB.

Også de to ældste spillere på ungdomskontrakter ser frem til at kunne udvikle sig på et højere niveau:

- Jeg er meget glad for at kunne skrive under med RMB. Det har altid været en drøm at spille for RMB, da jeg ved, at de er gode til at udvikle spillere. Jeg glæder mig nu til sæsonen starter og arbejde hårdt hele året, og håber, at vi kan bringe holdet langt i slutspillet, fortæller Jerry Välipirtti.

- Jeg ser frem til en sæson med RMB. Rødovre giver os en unik mulighed, trods forskellige aldre, ved at inddrage os og give os en chance for at udvikle os på professionelt niveau, lyder det fra Niclas Krarup.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.


ALBERT ADAMSEN bliver WINGS-MAN Nicklas Carlsen siger farvel til ishockeyen