Svenskeren scorede kampens første mål i sin debut

Aalborg Pirates-Herning Blue Fox 4-1 (0-0,2-1,2-0) I kamprapporten røg Thom Flodqvist ind i fjerdekæden med de to unge, Emil Marcussen og Jonas Jakobsen, og den 29-årige og 179 centimeter lange svensker fik den perfekte start på sit nye kapitel i karrieren i Aalborg. 

Svenskeren havde endnu ikke scoret i sæsonen for sin tidligere klub Kristianstads IK, men i aften gik det det altså op i en højere enhed for Flodqvist, der åbnede scoringen for Aalborg i kampen mod Herning. 

Aalborg Pirates endte med at vinde 4-1, og har dermed kvalificeret sig til Metal Final4 som det første hold i sæsonen. 

Thom Flodqvist, den nye svensker, fik også chancen i powerplay, og efter 24 minutter stod Thomas Spelling for oplægget. 

Der gik ikke mere end et par minutter før Herning havde udlignet. Cameron Brace synes stille og roligt at kunne åbne sin målkonto, og den nye finne Jonne Virtanen fik sammen med topscorer Morten Poulsen assister på scoringen. 

Inden perioden var ovre havde ligaens måske mest dynamiske kæde lige nu, Jakobsen og Højbjerg-brødrene, sat 2-1-scoringen ind. Efter Martin Højbjergs flow på det seneste var det denne gang Mikkel Højbjerg, der satte den vigtige scoring. 

Tredje periode: Thomas Spelling scorede til 3-1 for Aalborg, og da Herning skulle forcere til sidst, tog Dan Maggio en udvisning. I stedet powerplay til Aalborg, hvor Flodqvist leverede sit point nummer to. Denne gang scorede Pierre-Olivier Morin og lukkede dermed kampen definitivt. 

2573 tilskuere var til tirsdagshockey og kunne klappe hjemmeholdet ud og ind til Metal Final4. 

Nordjyskes referat fortæller om to gode målmandspræstationer og en George Sørensen, der især var suverænt kørende i Aalborg-målet. Højdepunkterne var derudover en flot tværpasning af Julian Jakobsen til 2-1-målet og en stærk afslutning af Spelling, da Pirates scorede til 3-1. 


Sønderjysk powerplay sikrede sejren i Rødovre Blue Fox-sportschef: Vi er desperate, men stadig positive