NHL- og AHL-veteranen er kommet til Danmark for at bidrage med noget

Det var ganske opsigtsvækkende, da Esbjerg Energy for et par dage siden præsenterede Adam Cracknell som ny mand i Vestjylland. Det er trods alt en spiller, der har 210 NHL-kampe og over 500 kampe i AHL på sit cv, men også en spiller på 35 år, der kunne være i sin karrieres efterår. Men sådan ser man slet ikke på sagerne i Esbjerg. 

Det siger Esbjerg-formanden Søren Mathiasen til JydskeVestkysten.

- Den greb vi da med det samme. Det er en gylden mulighed for os. De havde hørt, at vi tidligere havde haft en del nordamerikanske spillere, så det var oplagt med et samarbejde, fortæller bestyrelsesformand Søren Mathiasen, der forventer sig meget af Adam Cracknell i denne sæson.

- Han spillede i den bedste russiske liga, KHL, i sidste sæson og lavede 24 point derovre, så det er på ingen måder en spiller, der er ovre bjerget, og som bare kommer til Danmark for at få en oplevelse og slappe lidt af, siger Søren Mathiasen til avisen.

Han forsikrer også, at Esbjerg har fået canadieren til fornuftige penge.

- Jeg kender ikke Adam Cracknells mellemværende med Edmonton Oilers, og hvordan de aflønner ham, men jeg kan i hvert fald sige, at det her er en økonomisk meget lukrativ og fordelagtig aftale for os. Der er altid nogle omkostninger i forbindelse med at hente en spiller, men økonomien i denne handel er rigtig fin for os, siger Mathiasen til JydskeVestkysten. 

 


SKARPE BILLEDER: Glimt fra målorgiet mellem Herlev og Rødovre SKARPE BILLEDER fra kampen mellem Odense og SønderjyskE