Russeren ville ikke have fansene til at betale hans løn

Aalborg lancerede tidligere i dag et definitivt goddag til Kirill Kabanov, der nu har besluttet sig for at spille i den nordjyske hovedstad i hele den kommende sæson.

Der var flere bud på den både arbejdsomme og individuelt stærke russer, der tidligere har været en profil i selveste Skellefteå, da klubben var på toppen af sin stærkeste SHL-epoke i historien. Da Kabanov senest var i Aalborg blev han dansk mester med klubben, og var noget af en publikumsdarling i Nordjylland.

Det bliver næppe mindre i denne sæson, for de fans, der har betalt penge til den crowdfunding-kampagne, der skulle løfte Kabanov ind til klubben, får nemlig deres penge tilbage. Til syvende sidst var der penge nok til, at sponsorerne kunne betale gildet - og det fik Kirill Kabanov til at agere.

Det er Nordjyske, der fortæller historien.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at Kirill ikke har været stor fan af den her crowdfunding-kampagne. Han har haft svært ved at forstå, at almindelige fans skulle være med til at betale hans løn, og jeg tror langt hellere han vil have, at folk bruger deres penge på at købe et halstørklæde eller at tage en ven med hallen, siger direktør hos Pirates, Thomas Bjuring.

- Det har sponsorerne haft stor forståelse for, og derfor er det lykkedes at komme i mål samtidig med, at vi nu betaler pengene fra crowdfunding-kampagnen tilbage, tilføjer direktøren.

Da Kirill Kabanov senest var i Aalborg, fik han lavet hele 45 point i 59 kampe. Det betød, at den daværende mestertræner Brandon Reid tog ham med til Krefeld, hvor Kabanov havde en mellemsæson i fjor. Der er næppe tvivl om, at russeren brænder for at revanchere sig.


SønderjyskE's nye imports slog til: 2-0 over Rødovre LIVESTREAM KLOKKEN 18: SønderjyskE og Rødovre tjekker hinanden ud i aften