Nøglespiller er tabt for White Hawks

25-årige Christopher Frederiksen takker af for denne gang i Frederikshavn White Hawks. Efter hans bedste sæson i Metal Ligaen nogensinde, hvor det blev til 43 point i 47 kampe, har udlandet fået øjnene op for Christophers store talent.

Det skriver Frederikshavn White Hawks i en pressemeddelelse. 

- Vi er naturligvis kede af at miste Christopher, men er glade på hans vegne over, at han nu får lov at prøve et udlandseventyr. Vi vil naturligvis følge hans karriere i udlandet tæt, og der er altid plads til ham i White Hawks, når han ønsker at vende hjem igen. Vi har kun positive ting at sige om Christopher, både som person og spiller, lyder det fra klubben. 

Christopher Frederiksen er "født og opvokset" i Frederikshavn, og har spillet Metal Liga både i Aalborg og Frederikshavn. Han har vundet DM-guld med Aalborg og Metal Cup med Frederikshavn og var inde omkring det danske landshold i den forgangne sæson med ganske pæn succes.

- Jeg har altid været glad for at spille i Frederikshavn. Jeg håber det bedste for holdet og klubben i fremtiden. Jeg vil takke alle i og omkring klubben, og naturligvis en stor tak til fansene for støtten. Det kan jo være vi ses igen, siger han. 

Med Frederiksens farvel er det definitivt, at en af Metal Ligaens bedste kæder i den forgangne sæson - Frederiksen, Fox og Bumagin er splittet. 


JONAS SASS er raskmeldt efter hjernerystelse: Forlænger med Rødovre RETRO: VM-fridagen de aldrig glemmer