Angriberen klar til en endnu en sæson på Vestegnen

Jonas Sass var fraværende på Rødovres holdkort i den sidste del af sæsonen, og nåede at spille 30 kampe med otte point til følge. Det var på grund af en hjernerystelse, men heldigvis er Sass nu raskmeldt, og han gør klar til at spille endnu en sæson for Rødovre Mighty Bulls.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, der lyder således:

- Det er med stor glæde, at vi nu præsentere altid hårdtfightende Jonas Sass som første ansigt i Mighty Bulls-truppen til den kommende sæson.

- 27-årige Jonas Sass tager hul på sin tolvte sæson i Metal Ligaen, som også bliver den ottende i Rødovre Mighty Bulls. Sass er efterhånden en rigtig erfaren ligaspiller med over 450 kampe på CV’et, og han spillede i sidste sæson 30 kampe med 8 point (3 mål og 5 assists) til følge.

En hjernerystelse satte ham ud i dele af sæsonen, men han er nu raskmeldt og tilbage, klar til at starte forberedelserne til næste sæson, når disse går i gang, lyder det fra Rødovre, der har flere forlængelser på vej i nærmeste fremtid. 


Thomas Vilstrup Andersen og Peter Eg Larsen tager to år mere i Herning FREDERIKSEN FORLADER FREDERIKSHAVN: Vil prøve sig af i Europa