Danskerstammen ved at være på plads hos Blue Fox til den kommende sæson

To af spillerne fra den yngre del af Herning Blue Fox-mandskabet har forlænget kontrakterne for den kommende sæson. Således har Thomas Vilstrup Andersen og Peter Eg Larsen begge skrevet under med den midtjyske klub.

De præsenteres således af Blue Fox i en pressemeddelelse:

- Den 25-årige lynhurtige angriber Thomas Vilstrup Andersen indfrier forventningerne hver gang han hopper på isen, der er altid fuld fart på klingerne. Han skeler aldrig til sine ”blot” 171 cm, for der bliver altid tacklet færdigt på alle modstanderne. Det faktum har gennem mere end 350 kampe for rævene gjort ham til en elsket spiller i Herning, hvor alle roser hans altid arbejdsomme og helhjertede indsats.

- Peter Eg Larsen (20) med det velkendte ishockeynavn er i den grad en af fremtidens stjerner for Blue Fox-mandskabet. Med en to-årig aftale bliver der masser at bygge på for den tekniske forward, der har vist trænerteamet og sportschefen masser af eksempler på sin teknik og ikke mindst målfarlighed. Peter Eg Larsen spillede sidste sæson både sammen med Blue Fox-mandskabet og lidt på Hernings U20- og 1. divisionshold. Sidstnævnte to hold viste han masser af prøver på hvad han kan med en masse point til følge.

Sportschef Martin Struzinski om forlængelserne:

- Der er mange brikker der er ved at falde på plads lige nu, i hvert fald i forhold til vores danskerstamme. Thomas har gennem mange sæsoner været en fantastisk spiller at have på sit hold. Han har spillet i alle fire kæder, og løser altid den opgave, han bliver stillet over for. Sidste sæson havde han en stor rolle i blandt andet vores undertalsspil, hvor vi gennem sæsonen var et af de bedst spillende hold. Det havde Thomas en stor rolle i.

- Peter Larsen er en af de unge spillere der kommer til at være en stor del af fremtidens setup i Herning. Han har både prøvet sig af i udlandet, taget udviklingen med sig derfra. På U20 og 1. division viser han klart sine kompetencer, sit høje niveau og at han retmæssigt skal være en del af Metal Ligaen. Derfor er vi også glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Peter, som kommer til at udvikle sig mere og mere under trænerteamet med Ben Cooper i spidsen. Det er helt klart en spiller som jeg forventer mig meget af, siger han. 

 

 


Vilstrup Olesen og Ruelykke klar igen - forlænger med Herlev JONAS SASS er raskmeldt efter hjernerystelse: Forlænger med Rødovre