Begge hold skulle have været til Norge, men møder nu hinanden i stedet

Herning Blue Fox og Frederikshavn White Hawks missede desværre mødet med kompetente norske modstandere, da træningsturneringen med Lillehammer og Stavanger blev aflyst. 

Ærgerligt specielt for Herning, der kunne have set frem til et møde klubbens tidligere legende - spiller såvel som træner - Todd Bjorkstrand, der står i spidsen for ambitiøse Stavanger. 

Nu bliver det i stedet en intern testkamp i Metal Ligaen mellem Frederikshavn og Herning, der nu mødes hele tre gange før sæsonstart og dermed lærer hinanden godt at kende før deres første indbyrdes kamp 18. september. 

Herning mangler kun Morten Poulsen, skriver klubbens hjemmeside, der har talt med sportschef Martin Struzinski op til matchen.

- Da vores træningslejr til Norge desværre blev aflyst, glæder vi os over at det er lykkedes at få en ekstra kamp mod Frederikshavn. Vi er inde i en hård periode af opstarten – Mentalt med nye spilsystemer og generelt mange nye input samt en del konditionel træning, siger han. 

- Når vi har overstået den fysisk tunge træning og når formen samt Pekkas spilfilosofi har sat sig hos alle spillerne, skal vi gerne kunne se en udvikling og en fremgang i spillet på banen, lyder det fra Struzinski, der har unge Thor Baden i buret i aften. 

Hos Frederikshavn venter man også på at blive fuldtallig. Ikke mindst glæder White Hawks-folket til at se den nye nordamerikaner Mark McNeill på isen. Det er dog uvist, om hans papirer er gået i orden.

Heller ikke finske Eemeli Räsänen har været i aktion endnu for White Hawks, der formentlig giver debut - eller en slags "velkommen tilbage-debut" - til Tadeas Galansky, der sad ude fra de første kampe på grund af lykkelige familiære omstændigheder. 

 


Rungsted tager imod fornem svensk modstand 100 kilo Lapenkov klar til debut i Herlev