Sæsonens anden testkamp spilles i Nordjyske Bank Arena i morgen

Det er et Frederikshavn-hold med et - på mange måder - helt nyt ansigt, der stiller op i morgen til testkamp mod Herning.

Nordjyderne møder op med Pelle Hånberg i stedet for Jari Pasanen i trænerboksen og efter en længere årrække med finnen som coach, bliver det altså nu svensk og umiddelbart også mere livligt i boksen hos White Hawks.

Om spillertruppen skriver klubbens hjemmeside i optakten:

- White Hawks har gennemgået en større åreladning, og det er der ikke noget nyt i. Hvert år rummer af- og tilgang af spillere, og i år er ingen undtagelse. Svingdøren har været på overarbejde, og alle vi, der har fulgt høgene over tid, skal til at vænne os til nye navne som: Santeri Suistio, Jesper Dahlroth, Jonas Wilquin, Linus Lundberg, Daniel Madsen, Nikolaj B. Kristensen, Jonas Jakobsen og Daniel Trkulja.

Der er dog stadig flere kendte navne med i opstillingen som for eksempel Jesper Jensen og Alexander Bumagin, der i den grad begge har "noget til gode" efter sidste sæson. 

Hos Herning er der også nye ansigter på plads.

Udover de mange nye imports, så er Christian Mieritz - ankommet fra Frederikshavn - blandt et par nye danske navne. Spændende om Mieritz arbejder sig til godt med spilletid hos midtjyderne, og spændende bliver det også at se Lukas Lundvald tilbage i dansk ishockey.

Den teknisk stærke Lundvald er - hvis han holder fokus korrekt - en rigtig dygtig tekniker og afslutter. 

Vi tæller i alt 17 imports på de to hold, heraf fire nordamerikanere hos Herning. Så 13 udlændinge skulle være spilleberettiget, mens der som altid kan være lidt "bøvl" med nordamerikanerne. 

Vi ser, hvad der sker på kamprapporten i morgen.

Der er kampstart 19:00 i Frederikshavn. 


Amerikansk forstærkning til de danske mestre RETRO: 490 landsholds-debutanter på 73 år