Åkesson, Daniel Madsen og to imports er definitivt ude af vendelboernes trup

Frederikshavn White Hawks er i gang med at forme truppen til den kommende sæson.

I går blev det offentliggjort, at Gorm Topholt er tilbage i klubben efter sommerferien og i forvejen har nordjyderne forlænget med Christopher Frederiksen, brødrene Søndergaard, Sebastian Brinkman, Jonas Wilquin og Tadeas Galansky. 

Til gengæld bliver det ikke til mere Frederikshavn-hockey for Daniel Madsen, Christoffer Åkesson og de to imports Denys Rubanik og Jesper Dahlroth.

Det skriver Nordjyske. 

Jesper Jensen er tvivlsom til den kommende sæson på grund af de mange problemer efter hjernerystelser, han har pådrog sig i sidste sæson, men til gengæld kan sportschef Kasper Kristensen glæde sig over, at der er bedre økonomi til rådighed til den kommende sæson end i den forgangne. 

Hvem der skal være træner er endnu uvist, men det er ikke nogen hemmelighed, at White Hawks meget gerne forlænger med Pelle Hånberg. 

Det er ingen hemmelighed, at vi har været glade for Pelle, men lige nu er der ingen afklaring i forhold til ham, siger Kasper Kristensen til Nordjyske. 


Peter Fredberg bliver sat på et svært job Støtteaktion i nord: White Hawks vil hjælpe Bumagin og familie med at blive i Danmark