Tæt kamp endte i straffeslag

Da Rødovre senest var på besøg i Odense, var Mighty Bulls allerede bagud med to mål efter 73 sekunder.

I aften var det Rødovres tur til at chokstarte mod Frederikshavn.

Gæsterne angreb med fire mand uden omtanke og pludselig var de tre farligste folk fra Rødovre helt alene med Tadeas Galansky.

Saarelainen og Gymer kombinerede, Lundgren satte sikkert scoringen ind til 1-0 og regulær drømmestart for hjemmeholdet, der havde brug for en succesoplevelse.

Det var i store træk en ganske stille første periode, lige indtil slutfasen, hvor Christian Thunbo satte et tungt hit på Jesper Jensen, der måtte til observation på sygehuset.

Det var midt i en fire minutters-udvisning til Christopher Rübenach, som Frederikshavns powerplay ikke kunne udnytte.

Der var langt flere åbne chancer i anden periode, hvor spillet bølgede frem tilbage, dog med Frederikshavn som toneangivende.

White Hawks kom skarpt ud til perioden og tog teten.

Nordjyderne lagde pres på Louis Ingvordsen i Rødovre-buret og det gav pote. Dog ikke på en af de helt åbne chancer, men da Linus Lundberg lagde et håndledsskud i nettet, lige da han havde passeret blå linje.

Vi var godt halvvejs i perioden og derefter væltede det med chancer i begge ender.

Jonathan Brinkman var kreatør og satte både Rübenach og Mikkel Jensen op til store muligheder og Frank Gymer havde også sin mulighed, mens Thomas Søndergaard havde en friløber, som Ingvordsen flot parerede. White Hawks summede til gengæld flere gange tæt under Rødovre-målet.

Tredje periode blev i store træk en stillingskrig med blot enkelte muligheder til begge mandskaber.

Det lugtede tungt af at både Rødovre og Frederikshavn var tilfredse med mindst en overtid og dermed point på kontoen. Sådan endte det også efter 60 minutter.

De fem minutters overtid var med Rødovre i teten, for hjemmeholdet havde to minutters overtal at trække på. Her faldt Viktor Bemström nærmest over egne skøjter og forærede en friløber væk til Christopher Frederiksen.

Ingvordsen reddede til aftenens største jubelbrøl i arenaen.

Til gengæld jublede Frederikshavn højest, da både Radek Cip og Aleksi Halme scorede i straffeslagene. Kun Saarelainen svarede igen for Rødovre.

617 tilskuere overværede kampen i Rødovre.