Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Det bliver uhørt vigtigt for Rødovre at spille en god kamp i aften.

Rødovre Centrum Arena lægger is til opgøret mellem Mighty Bulls og gæsterne fra Frederikshavn, og med den ret dårlige indsats i Odense fredag aften, er der meget at arbejde med for Vestegnens mandskab, hvilket svenske Johan Lundgren også erkendte efter 1-7-snitteren. 

- Vi har meget at arbejde på og kommer slet ikke ud fra start. Det vigtigste er, at vi kommer tilbage som et hold. Det her skal vi vende sammen. Vi skal være betydeligt stærkere defensivt og levere det enkle spil. Men jeg tror fuldt og fast på gutterne og vi skal nok komme tilbage. Det var ikke godt i aften (fredag mod Odense), men det som er vigtigt er, hvordan man kommer igen efter sådan et nederlag. Det er, hvad det handler om, lød det fra den svenske angriber. 

Og det er altså det, Rødovre skal. Slut med de defensive "juniorfejl", som virkelig kendetegnede Magnus Sundquists mandskab mod Odense og der var altså også flere dumme defensive fejl, der kostede mål mod SønderjyskE i åbningskampen.

Frederikshavn er også kommet en anelse hakkende fra start. En meget smal 2-1-sejr over Herlev blev fulgt op af et stensikkert 0-4-nederlag mod SønderjyskE, der havde fat især i de midterste 20 minutter. Hverken boxplay eller powerplay var supergodt for Frederikshavn fredag aften, hvilket formentlig har været et fokuspunkt for Pelle Hånberg op mod aftenens vigtige kamp.

Det forventer vi: Det kan sagtens blive målfattigt mellem to hold, der formentlig spiller "safety first" for at holde fat i kampen. Hvad med et kryds efter ordinær spilletid?

Hold øje med: Rødovres Jonathan Brinkman må være revanchesulten efter to dumme pasninger, der har kostet mål i de to første kampe.

Historikken: Frederikshavn vandt fire af seks indbyrdes kampe i fjor, men til gengæld vandt Rødovre to af hjemmekampene. Måske det kan give ekstra optimisme hos Mighty Bulls?

Statistikken: Der er gået tolv mål ind i to kampe hos Rødovre. Den blødning skal stoppes. Bliver det Ingvordsen eller Wulff, der skal på mål for Rødovre? Frederikshavn skal omvendt finde en vej til at score mål efter fem perioder uden "kasser". White Hawks har ikke scoret mål i 109 minutter.

Skader/karantæner: Rødovre har hidtil spillet uden Alberto Pison, Lasse Carlsen og William Rørth, mens Frederikshavn senest var uden Daniel Trkulja og Jonas Jakobsen. 


Frederikshavn tog vigtigt bonuspoint i Rødovre VIDEO: HETAG PRÆSENTERER HØJDEPUNKTER fra Herlev-Rungsted