Nordjyderne vandt mod et hårdt kæmpende dansk landshold

Frederikshavn White Hawks var det første hold ud af fire i indeværende sæson, der tog imod U20-landsholdet til en uofficiel "landskamp" mellem de to mandskaber.

U20-landsholdets kampe mod Metal Liga-mandskaber rundt i landet er en idé, der er fostret af DIU's talentchef Olaf Eller, og i første omgang viste Frederikshavn masser af velvilje ved at stille med stort set stærkeste opstilling.

Det var nøjagtig, hvad Olaf Eller havde ledt efter i de her testkampe.

Derfor var det vel også ventet, at Frederikshavn ville vinde kampen, og det gjorde Metal Liga-mandskabet også. Det blev 5-3 til hjemmeholdet, der først afgjorde kampen definitivt i tredje periode, hvor sprællemanden i det danske bur, Christian Elmose, blev presset til det yderste.

Første periode endte uden mål, men Rungsteds William Nistrup satte kampens første scoring for U20-landsholdet i anden periode, inden Dane Fox fik skudt sig varm med to scoringer for White Hawks. En af de unge frederikshavnere, Alexander Borup, fik sat 3-1'eren, inden Mikkel Jensen reducerede for U20-landsholdet tidligt i tredje periode.

Søren Nielsen og Rasmus Søndergaard øgede for Frederikshavn til 5-2 i tredje periode, inden Nicolai Nielsen reducerede til slutresultatet m

UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK - se hvem der er med Kampnoter: Rundt om Aalborg Pirates-Rungsted Seier Capital