Mere om kampen i Bentax Isarena fredag aften

Aalborg-Rungsted 5-2

  • Stor, stor aften for Felix Scheel på sin nye hjemmebane. Den stærke forward fik for alvor skudt sig ind i Aalborg-publikummets hjerter med et hattrick. I øvrigt foreløbig bedste aften for den nye Pirates-førstekæde med Scheel, Spelling og Morin.

  • Rungsted i en slags minikrise? De danske mestre har i hvert fald problemer for øjeblikket og lige nu synes det "at få skuden på ret køl" mere et mål end at ramme Metal Final4 efter 16 spillerunder. Omvendt: Vi er tidligt på sæsonen, så giv træner Hjalmarsson 3-4 kampe mere, inden vi for alvor begynder at dømme.

  • De forsvarende mestre får en god test allerede tirsdag, når Esbjerg Energy tager turen over bæltet og byder op til match. Energy har været svingende i spillet hidtil, så måske Rungsted har en god chance for at drille Mark Pedersons tropper. 

  • Aalborg Pirates var uden den store svenske back, Victor Panelin-Borg samt de to unge forwards, Jeppe Jul Korsgaard og Marcus Pedersen, så det var samme hold og kæder, der havde besejret Frederikshavn White Hawks tirsdag aften. Rungsted var uden nævneværdige mangler til kampen, og kom med samme hold, som havde tabt på hjemmebane til SønderjyskE i tirsdags.

  • 3011 tilskuere var på lægterne i Bentax Isarena. Igen et glimrende tilskuertal i Aalborg, hvor man i den grad har fat i fansene. Den gode sæsonstart lægger ikke en dæmper på hockeyglæden i Aalborg.

  • Rungsted-mandskabet gav mest istid til Willie Raskob og Shane Hanna, inden denne måtte i brusebad før tid. Det var dog kun en game misconduct, så ingen yderligere konsekvenser for den vigtige back.

  • Aalborg-træner Garth Murray har allerede givet masser af spilletid til Anders Krogsgaard, der har udviklet sig til en nøglespiller hos nordjyderne. Krogsgaard spillede 24:05 minutter mod Rungsted.

  • En anden ny back hos Aalborg, Sebastian Bergholt, kunne notere sig for +4 i plus/minus-statistikken. Glimrende facit for den tidligere Rødovre-back.

  • Værre gik det for Joachim Holten Møller, der drog i bussen med -4 i statistikken på en aften, hvor kun et enkelt af syv mål blev scoret i powerplay: Det var Marcus Olssons kasse til 1-1 for Rungsted. 

Frederikshavn White Hawks slog U20-landsholdet 5-3 Kampnoter: Rundt om Frederikshavn White Hawks-Odense Bulldogs