Sponsoratet med SønderjyskE forlænges

Frøs Arena fortsætter under samme navn i endnu en sæson. Det skriver Sønderjysk Elitesport i en pressemeddelelse. 

De to parter har indgået en aftale om hovedsponsoratet for endnu en sæson og både adm. direktør Max Hovedskov, Frøs Sparekasse og adm. direktør Klaus Rasmussen, Sønderjysk Elitesport A/S glæder sig over den nye aftale:

- Som lokal sparekasse kan vi være med til at binde lokale kræfter sammen og skabe muligheder for vækst og udvikling. Eliteidrætten i det sønderjyske er vigtig. Det skaber fællesskab og er med til at profilere vores landsdel. 

- Vi brænder for Syd- og Sønderjylland og glæder os over at samarbejdet skaber synlighed omkring vores sparekasse, så endnu flere Syd- og Sønderjyder og virksomheder i området vælger os som deres nye bank. De skal i hvert fald være velkomne, siger adm. direktør i Frøs Sparekasse, Max Hovedskov.

Fejrer det med 1.000 gratis billetter
Frøs Sparekasse og SønderjyskE har valgt at markere aftalen ved at give 1.000 gratis billetter til kampen den 22. februar, hvor SønderjyskE tørner sammen med Esbjerg i et klassisk lokalopgør.

- Frøs Sparekasse har i alle år været én af grundpillerne under landsdelsprojektet SønderjyskE, og vi glæder os i den grad over, at man endnu en gang understreger sin opbakning med navnerettighederne til én af landsdelens mest markante sportsarenaer.

- Vi er meget stolte, og det siger sig selv, at vi alle på det lyseblå hold i SønderjyskE vil gøre alt, hvad vi kan for at give Frøs Sparekasse maksimalt udbytte af deres investering i form af både markant eksponering og positive, sportslige overskrifter, slutter Klaus Rasmussen, adm. direktør i Sønderjysk Elitesport A/S


VIDEO: Philip Larsen efter Esbjerg-Herning VIDEO: MORTEN POULSEN efter Esbjerg-Herning