En gammel kending vender tilbage i lyseblåt

SønderjyskE Ishockey forstærker offensiven med canadiske Gabriel Desjardins.
 
Og fansene i Frøs Arena behøver ikke bruge sommerferien på at skrive en ny spillersang og finde ud af, hvad der rimer på ”Desjardins”, for det er en gammel kending, der vender tilbage til klubben.
 
Gabriel Desjardins blev i 2018/2019-sæsonen hentet ind i vinterens transfervindue og nåede i 26 kampe at bidrage med seks mål og 10 assists i SønderjyskE-trøjen.
 
Siden har canadieren været forbi VHL-ligaen i Beijing, franske Bordeaux og senest Dundee Stars i den britiske liga, hvor han har været assisterende kaptajn og flittigt producerende med 13 mål og 27 assists i 49 kampe.
 
SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig over gensynet med Gabriel Desjardins, som efterlod et godt indtryk sidste gang, han var i klubben.
 
- Vi får en spiller, som kender klubben indgående, og han kan bidrage til holdet fra første dag. Vi kender ham som en hårdtarbejdende spiller, der altid giver sig fuldt ud til træning og i kamp.
 
- Han er en ledertype både på og uden for isen, og vi kender hans spillemæssige kvaliteter fra tidligere, og derfor er vi meget glade for, at Gabriel Desjardins igen trækker i den lyseblå trøje, siger Klaus Rasmussen.
 
Gabriel Desjardins ser frem til at vende retur til SønderjyskE Ishockey og Vojens.
 
- Jeg er meget glad for, at jeg skal tilbage til Vojens og SønderjyskE. Fansene, byen og hele organisationen er helt i top på mange måder. Min familie og jeg glæder os til at vende tilbage til Vojens, og jeg glæder mig til at spille foran de fantastiske fans i Frøs Arena.
 
- Jeg har valgt at komme tilbage, fordi SønderjyskE har en fantastisk organisation, og de behandler spillerne på bedste vis. Det føles som at komme hjem, og det føles helt rigtigt for os som familie. Jeg ser allerede frem til, at det bliver august, så jeg kan komme i gang sammen med resten af holdet, siger Gabriel Desjardins.


YANNICK VEDEL fra SønderjyskE til Rungsted TRE UNGE SPILLERE PÅ KONTRAKT i Herlev Eagles