Fynboernes tjekkiske keeper ærgrede sig over måden, fynboerne tabte på i går mod Rødovre

Der var en vis kritik af Odense Bulldogs-indsatsen mod Rødovre Mighty Bulls i gårsdagens bundopgør i Metal Ligaen, og det fik målmand Tadeas Galansky til at reagere i kommentarsporet, hvor han sent i aftes undskyldte for den dårlige indsats.

- Jeg vil gerne undskylde på mine og på holdets vegne til fans og sponsors for ikke at vinde kampe og tabe på så dårlig en måde, som vi gjorde her til aften (mod Rødovre). I fortjener bedre, for I støtter os altid uanset situationen. Jeg vil gøre mit bedste for at blive bedre til at stoppe puckene, lød det fra Galansky.

Her til morgen uddyber han om gårsdagens kamp og Odense-holdet nuværende situation overfor Metalligaen.dk. 

- Vi spillede fornuftigt i en halv time, indtil Rødovre scorede deres andet mål (til 2-2). Derefter ved jeg ikke, hvad der skete. Vi stoppede med at spille på "den rette måde". Vi må til at indse, at vi er et bundhold, der først og fremmest skal tage vare på defensiven, før vi går til angreb, siger Galansky og uddyber. 

- Vores spil burde være simpelt. Vi kan ikke spille som Aalborg og Rungsted og lave fancy ting på isen. Hvis ikke vi indser det, har vi ingen chance for at vinde kampe i den her liga. Vi er som en rutsjebane: I den ene kamp kan vi spille godt, i næste kamp er det katastrofalt. Der er ingen stabilitet, og det skal der laves om på, lyder det fra Galansky.

Fynboerne spiller i morgen i Rungsted.

 


MATHIAS BORRING HANSEN kåret til årets unge spiller 2019/20 VIDEO: Højdepunkter fra Herning-Aalborg