SønderjyskE-målmanden er optimist i forhold til den resterende del af sæsonen

SønderjyskE har for øjeblikket Mattias Pettersson som førstemand i buret med Tobias Vilykke. Både Nicolaj Henriksen og Patrick Galbraith er ude med skader, for Galbraiths vedkommende en knæskade, han pådrog sig i kampen mod Herlev lige før Metal Final4.

For få dage siden erklærede Patrick Galbraith, at han stopper karrieren efter sæsonen. Og der er stadig gode muligheder for, at han kommer tilbage fra knæskaden inden slutspillet går i gang. 

- Det går godt og jeg er inde i et godt forløb med genoptræning hver eneste dag, siger Patrick Galbraith i et åbenhjertigt interview med SønderjyskE's Facebook-kanal. 

- Selv om der er lidt muskelømhed, så heler skaden som den skal. Der er løbende dialog med vores medicinske stab, der tager sig godt. Selvfølgelig kan man ikke love noget, men jeg føler, det går den rigtige vej, lyder det. 

Trods forbeholdene lover Galbraith (næsten), at han kommer tilbage i denne sæson.

- Jeg skal nok komme i skøjter og skinner igen. Det er ikke slut endnu, og jeg har en god fornemmelse af, at den her gruppe af spillere godt kan tage os på en lang rejse i slutspillet, siger Patrick Galbraith - og bliver spurgt om et mere konkret mål for sin tilbagevenden til isen. 

- Som minimum håber jeg på en enkelt kamp, inden vi går i gang i slutspillet. Jeg er fortrøstningsfuld og optimistisk, siger Galbraith. 

Han var rasende, da knæskaden brød op i kampen mod Herlev. 

- Vi havde nogle sæsonmål, og lige på det tidspunkt vidste jeg, at Final4 i hvert fald var udelukket. Men den seneste uge har været rigtig positiv, siger Patrick Galbraith i den fine interview, som du kan se i sin helhed lige her. 

 


Herlevs svenskere har pucken mest Odense: 1700 bamser og over 27.000 kroner til børnehospital