Canadierens fravær har kostet, pointerer træner Jason Jaspers

Grayson Downing er Esbjerg Energys vigtigste spiller.

Træner Jason Jaspers siger det ikke direkte, men antyder det meget stærkt mellem linjerne i et interview i dagens udgave af JydskeVestkysten, hvor han taler om Esbjerg nuværende og gode form før kampen i aften mod Rødovre.

Downing er en af de spillere, der har været skadet i Esbjergs lineup i en stor del af sæsonen, og canadieren spillede stort set ikke i december måned, før han gjorde comeback i kampen mod Herlev Eagles.

Siden har Esbjerg Energy vundet fire kampe og snuppet 11 point og man skal på ingen måde undervurdere vigtigheden af Grayson Downings tilstedeværelse på isen, siger Jaspers. 

- Jeg tror, vi har tabt 11 kampe uden Grayson og kun vundet to – det siger noget om, hvor vigtig han er for os. Og det siger noget om, hvor meget én spiller kan betyde Vi så det også i de to forrige sæsoner. I den første mistede vi Charles Corcoran i slutspillet, og i sidste sæson kunne Kale Kerbashian kun spille på halv kraft i slutspillet, og når en eller flere bærende spillere mangler, går det ud over dybden, og det ændrer det hele dynamikken på holdet, lyder det fra Jaspers. 

Downing er med i aften igen, når Esbjerg spiller i Rødovre. 


Esbjerg vandt i åben slagudveksling i Rødovre Måns Hansson forlanger stram disciplin i aften