Ny forstærkning i Bitcoin Arena

Der er igen nyt blod i Rungsted-truppen. 

Direkte fra Troja-Ljungby i Division I, men med en fortid i både AHL og SHL ligner det et solidt køb af Rungsted med 193 centimeter høje Hampus Gustafsson inde i truppen.

Rungsted præsenterer ham således: 

- Hampus har fået sin ishockeyopvækst i Troja-Ljungby, hvorefter han tog til Nordamerika og spillede otte år i forskellige ligaer. Tiden i det nordamerikanske bragte Hampus forbi fire år i NCAA, hvorefter han kom på kontrakt med Washington Capitals, og tilbragte et par år primært i AHL. Sidste sommer valgte Hampus at tage tilbage til Sverige, hvor det blev til en kontrakt med Rögle i SHL. I denne sæson har Hampus holdt formen ved lige i barndomsklubben Troja-Ljungby, og kommer altså nu til det nordsjællandske.

Rungsted Seier Capitals sportschef Morten Hagen siger følgende om nyerhvervelsen:

- Hampus er en stor center med sine forcer i det defensive. Han er stærk på faceoffs og i nærkampsspillet. Hampus kommer med solid erfaring både fra AHL og SHL hvor han har løst mange defensive opgaver i både 5-5 og undertal.

- Sidste år var han en del af et af Sveriges bedste hold i Rögle hvor han var en fast del af deres undertalsrotation. Vi er meget tilfredse med den indsats holdet har ydet indtil nu, men vi føler at vi med Hampus får en ekstra dimension det vil ruste os til den afgørende del af sæsonen, lyder det. 


METAL LIGAEN TV: Nichlas Hardt efter Rungsted-Rødovre LYNOPTAKT: Dagens tre kampe i Metal Ligaen