Trods sine blot 21 år kommer Gustav Green med store mængder rutine til den kommende sæson

De kalder ham "klubikon" i Rungsted Seier Capital og nu forlænger Gustav Green sin kontrakt med vicemestrene, der forklarer "tituleringen" således: 

- Når vi bruger udtrykket "Klubikon" om en kun 21-årig spiller, så er der nok nogle som undrer sig lidt, men det er hvad Gustav Green har udviklet sig til hos Rungsted Seier Capital. På trods af sine unge alder skal Gustav i gang med sin ottende sæson i den mørkeblå trøje, idet han debuterede som 15-årig helt tilbage i 2015/2016-sæsonen, skriver Rungsted-direktør Thomas Friberg i en pressemeddelelse. 

- Henover de forgangne syv sæsoner har Gustav spillet 288 kampe, vundet to mesterskaber, fået sølv og bronze, vundet to pokaltitler og været i pokalfinalen yderligere to gange. Det er vilde statistikker, og hos Rungsted Seier Capital er vi meget glade for at det fortsætter den kommende sæson, lyder det. 

Rungsted Seier Capitals sportschef Morten Hagen er også glad for forlængelsen af Gustav Green: 

- "Gustav har Rungsted-DNA helt ind i knoglerne, og er på trods af sin unge alder den spiller på holdet der har flest Rungsted-sæsoner under bæltet i næste års Rungsted Seier Capital trup.

- Han er en af vores bedste boxplay-spillere og er udset til at fortsætte i en bærende rolle den kommende sæson, hvor vores ambitioner er, at vi igen skal være at finde i toppen af Metal Ligaen, lyder det. 

-Gustav Green vil selvfølgelig fortsat være at finde i trøjen med nummer 17 på ryggen, og forlængelsen gælder for én sæson. 


Rødovre tilknytter rutineret finsk forward Henrik Mærsk fortsætter i Esbjerg