Odense-backen tog et par traditionelle midler i brug for at vinde bronze

Martin Larsen eksploderede nærmest i produktion i Odenses bronzekampe mod Esbjerg.

Den fynske back lavede seks point i de to kampe i weekenden og om nogen var Martin Larsen glad og stolt over sit fynske ophav, da Bulldogs efter 10 sæsoners tørke endelig tog medaljer igen.

Martin Larsen er nemlig ægte fynbo og har Bulldogs i hele sit hjerte. 

- Det betyder en hel del, efter vi i flere sæsoner er endt som nummer 9, at vi nu er det tredjebedste hold i Danmark. Det er spændende kontrast at gå fra niendebedst til tredjebedst, og der er kun gået et år. Det er en fantastisk udvikling på alle parametre og det bedste flueben at sætte ved sæsonen 21/22, sagde han til Fyens Stiftstidende efter sejren lørdag i Esbjerg. 

Derefter afslørede han en helt speciel menu, der havde givet ham kræfterne til at køre to bronzekampe på stribe på to dage.

- Jeg fik to håndværkere med pålægschokolade og hamburgerryg og så lige en kakao. Det giver sgu hjul og er det bedste, man kan få ernæringsmæssigt, sagde han med et grin. 

Odense Bulldogs blev nummer syv i grundspillet, slog altså SønderjyskE i kvarten, tabte til Aalborg i semifinalen, inden det blev til to sejre mod Esbjerg i kampen om bronzen. 

 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Rungsted Seier Capital Ingen horn til aftenens finalekamp