Forwarden forlænger på Fyn for endnu en sæson

Han er blevet bedre år for år, og er efterhånden en publikumsyndling hos Odense-fansene, og det bliver Henry Hardarson ved at være i endnu to sæsoner. 

Hardarson har nemlig skrevet under for Odense Bulldogs, skriver klubben i dag og præsenterer sin topscorer således.

Sidste sæson scorede han 19 mål og assisterede 19 gange til en holdkammerats scoring. Det placerede ham på toppen af den interne topscorerliste i Odense Bulldogs. Det er derfor en nøglespiller Odense Bulldogs nu forlænger kontrakten med for yderligere to sæsoner.

Navnet er selvfølgelig Henry Hardarson der nu går ind til sin fjerde sæson som Odense Bulldogs-spiller.

- Det er med stor glæde at jeg har genskrevet med Odense Bulldogs for de to kommende sæsoner, da min familie og jeg trives super godt her i Odense. Derudover ser jeg rigtig meget frem til fortsat at være en del af genopbygningen i klubben, hvor vi forhåbentlig snart vil være tilbage i toppen, udtaler Henry Hardarson.  

- Henry viste i sidste sæson, at han udover altid at levere defensivt og fysisk nu også er en ligaens mest målfarlige spillere og placerede sig i den netop afsluttede sæson som den femtemest målfarlige danske spiller i ligaen. Det siger derfor sig selv, at han er en nøglespiller for os, lyder det fra sportschef Henrik Benjaminsen.  

- Det har derfor også været en høj prioritet for os at forlænge med Henry, og det er helt fantastisk, at vi kunne blive enige om en ny kontrakt, siger sportschefen. 

Henry, med de islandske rødder, leverer altid en helstøbt indsats på isen. Selv på de aftener, hvor det måske ikke kører personligt for ham, kan fans altid forvente, at han går forrest med hans fysiske spil og fighterindstilling og på den måde hjælper holdet og holdkammeraterne, lyder det fra Bulldogs. 

- Jeg håber personligt på at kunne bygge videre på min sidste sæson og som hold er jeg sikker på at vi fortsætter fremgangen fra sidste sæson og med de nye spændende tilgange af spillere skal det nok blive sjovt. Jeg glæder mig til igen at trække Odense Bulldogs trøjen over hovedet og spille foran Danmarks bedste supportere, siger Henry Hardarson.


KIRILL KABANOV fortsætter i endnu en sæson i Aalborg Odense Bulldogs præsenterer stærk nyhed klokken 12