Avisen Der Nordschleswiger melder den stærke svensker klar hos de danske mestre, der også har en anden markant svensker på vej

I dag lancerede SønderjyskE, at backen Jacob Panetta kommer til klubben efter sommerferien og bliver en del af de forsvarende mestres mandskab i den kommende sæson. 

Dermed har sønderjyderne fem imports helt på plads til den kommende sæson: Målmanden Mattias Pettersson, den nye back Panetta, Gabriel Desjardins, William Pelletier og Oskar Drugge. 

De tre sidste skulle være på plads, siger direktør Klaus B. Rasmussen til avisen Der Nordschleswiger. 

Det er mere eller mindre en offentlig hemmelighed, at Gustav Nielsen forlænger, mens de to andre imports, som SønderjyskE begynder sæsonen med, også skulle være svenske ifølge altid velunderrettede Der Nordschleswiger. 

Alexander Wiklund har i mange sæsoner været assisterende kaptajn for Björklöven i Umeå og har ligeledes to sæsoner i SHL for Karlskrona på sit ishockey-cv.

Den anden skulle ifølge avisen være Joseph Jonsson, som de fleste Metal Liga-fans kan nikke genkendende til. Jonsson har i fire sæsoner været blandt ligaens absolut bedste spillere og har lavet 178 point i 198 kampe for Herlev. 

En stor signing for sønderjyderne, hvis avisens oplysninger er korrekte - hvilket de plejer at være - og spændende, om Joseph Jonsson kan komme til at spille en lige så dominerende rolle hos SønderjyskE, som han spillede for Herlev i fire sæsoner. 


SOMMERSTATUS: Rungsted (næsten) under total genopbygning SønderjyskE henter canadisk backforstærkning