Martin Vibholm Nielsen kæmper sammen med finske holdkammerater om oprykning til Europas bedste liga

Det er vel nok Danmarks absolut stærkeste NHL-gamer, Martin Vibholm Nielsen fra Herlev, der er det danske islæt på Herlev Eagles-mandskabet i den europæiske "2. division" ECL Pro, hvor Eagles har overtaget et franchise fra den finske klub Kouvola Screaming Eagles. I en 16 hold stor division kæmper Herlev-holdet om otte pladser i slutspillet, hvor holdene skal kæmpe om en enkelt oprykningsplads. Den øverste liga hedder ECL Elite.

I aften møder Herlev holdet "Reality Check" i to kampe, der formentlig kan følges på Twitch lige her. Der er kampstart klokken 20 ifølge nhlgamer.com og her er linket til Herlevs side, hvorfra du kan følge linket til Twitch. 

Martin Vibholm Nielsen glæder sig til at spille under "Herlev-flag". 

- Der er flest finner i toppen af NHL e-sport, men heldigvis har jeg fået masser af spilletid i kampene hidtil. Jeg regner med og håber på at fortsætte den vej, siger Martin Vibholm Nielsen. 

Han er som sådan - endnu ikke - ansat hos Herlev Eagles, men klubben har altså overtaget rettighederne til holdet i håbet om at styrke klubbens brand og rykke op i ECL Elite, den bedste liga. 

- Det er de absolut bedste hold i Europa, og det er i den liga, man ser de fleste sponsorerede hold. Der er mange hold, der hører under SHL-klubberne for eksempel. Mange af holdene derfra har spillet sammen mellem to og fem år, så de kender virkelig hinanden ud og ind og er vant til ligaens 6 mod 6-gameplay. Både ECL Elite og vores ECL Pro er ligaer med et ret højt niveau, siger han. 


Europa: Schweiz begynder ikke uden tilskuere, frygter 15 måneders pause RETRO: ”Mine klubber fylder meget i mit hockeyhjerte”