Kvartfinalerne blev i år endestationen for Herlev Eagles og sammensætningen af holdet til den kommende sæson er nu godt i gang. I den forbindelse er der en række spiller der skal siges tak til.

Det skriver Eagles, der meddeler følgende: 

Hakon Nilsen og Oliver Arle Östergren fik en enkelt sæson i Herlev, mens Malthe Kring Andersen og Adam Ohre kom til i løbet af sæsonen. Tobias Åhström spillede to sæsoner for Herlev.

Hvor de fortsætter deres karrierer ved vi i Herlev ikke. Men en dedikeret håndfuld som skal have stor ros med på vejen og mange tak for indsatsen i Herlev trøjen.

Som det allerede er kendt stopper ”Flash” sin karriere. Alexander Lindqvist Hansen – en absolut publikumsfavorit spillede dermed sine fem sidste sæsoner som pro hockey spiller i Herlev. Joseph Jonsson fortsætter efter fire sæsoner i Herlev, sin karriere andetsteds. Vi må sige at det har været et absolut privilegium at have de to spillere i Herlev i så lang tid. De har om nogen været med til at løfte Herlev til at være en klub som tages seriøst i det danske hockeyland. Både i omklædningsrummet og på isen har de leveret varen gang på gang og det bliver et stort hul de efterlader til at udfylde.

Alle øvrige spillere fra årets trup har enten skrevet under eller er i dialog vedr. kontraktforlængelse. Mere om det inden for kort tid.


Odense Bulldogs forlænger med Markus Jensen Esbjerg sikrede sig tre matchbolde efter 90 minutters drama