Man skal overveje, hvor mange danskere, der er til rådighed i København og omegn, siger Nicolai Flindt til Metalligaen.dk

Spørgsmålet om antallet af udenlandske spillere er taget op igen. Passer det med de nuværende otte imports, eller skal der skæres ned. Debatten er givet fri, og både Martin Struzinski – Herning sportschef – og Rungsted-direktør Thomas Friberg har været ude med vidt forskellige synspunkter.

Hos Herlev Eagles sidder sportschef Nicolai Flindt, der umiddelbart vurderer, at det nuværende niveau med otte udlændinge er ganske fint. Han ønsker i hvert fald ikke nogen revolution på området.

- Det er ikke noget, vi som sådan har diskuteret voldsomt hos os, men umiddelbart adspurgt vurderer jeg, at niveauet er fint.

- I forhold til den kommende sæson håber jeg også, at vi forbliver på otte imports. Man skal tænke på kvaliteten af det samlede produkt. Vi har brug for vores imports til at levere seværdig ishockey, siger Nicolai Flindt.

Han ser det dog som ganske fornuftigt, at diskussionen bliver taget op.

- Det er altid en fornuftig snak at tage, for vi har tidligere været oppe på alt for mange udlændinge i ligaen. Vi kunne måske godt gå med til at skære en enkelt import, men så heller ikke mere. Set fra et københavnsk synspunkt, skal vi også overveje, hvor mange danske spillere, der er i København – også, hvis der kommer et hold mere op i Metal Ligaen, siger Nicolai Flindt.


Aalborgs tidligere mestertræner fyret i Krefeld René Holm gjorde comeback: Sønderjysk "dinosaur" trukket frem