Mario Simioni trak en gammel allrounder frem på grund af skader og U20-VM

SønderjyskE havde en lang række spillere ude tirsdag aften mod Rødovre. Mario Simioni måtte undvære mere end en håndfuld spillere på grund af skader og U20-VM, og nøjagtig som sin kollega i den anden boks, Riku-Petteri Lehtonen, måtte Simioni ty til "alternative midler" og ringe til en af sine gamle spillere for at få fyldt holdkortet op.

René Holm er dansk mester med både Esbjerg og SønderjyskE, og han spillede et godt stykke over 500 kampe, inden han stoppede karrieren i 2013. Fem år senere genoptog han ishockeyspillet på 1. divisionsholdet i Vojens og vandt i sidste sæson bronze med sønderjydernes reserver.

I denne sæson har han gjort det så godt, at han tirsdag blev "kaldt op" til Metal Liga-mandskabet. Holm (36) tilsluttede sig dermed kollegerne på den anden side af rød linje, Morten Andreasen og Jannik Karvinen, der også - dog efter en kortere pause - gjorde comeback i en sen alder. 

Og hvordan gik det så for den "sønderjyske dinosaur"?

René Holm fik 9:40 minutter og 16 skift - og pådrog sig en enkelt udvisning for kneeing på Mads Eller. Han tog 10 faceoffs og vandt fire af dem og trods de mange scoringer fik han hverken plus eller minus i statistikken. Måske er han på vej til en længere periode for SønderjyskE og Simioni. 


Herlev-sportschef: Måske kunne man skære en enkelt import - men ikke næste sæson Rødovre-træner gør status før "barsk weekend"