Mighty Bulls tager imod Frederikshavn og Esbjerg i weekenden

Rødovre Mighty Bulls-træner Riku-Petteri Lehtonen var ligesom mange andre forundret over kampens forløb tirsdag aften i Vojens, hvor han dog endte med at glæde sig over 6-5-sejren over SønderjyskE og dermed var han på et andet spor end sin kollega Mario Simioni i den anden boks. 

 0-4 fortæller ikke hele sandheden om kampen, det var tæt og deres målmand havde ikke den bedste start. Vi var rigtig skarpe i afslutningerne, men vi dominerede ikke kampen. Når man fører med fire mål, bør man selvfølgelig vinde kampen. Så på den måde er jeg ikke tilfreds. Men når vi spiller uden 8 spillere, som normalt er i truppen, så var det en rigtig god sejr, siger han til Mighty Bulls' hjemmeside. 

Lehtonen har arbejdet med et forskelligt hold i de seneste måneder på grund af de mange skader, og det gør det systematiske arbejde vanskeligt. 

- Det vanskelige er, at vi ikke har nok spillere til at træne på systemer så meget, som vi burde - særligt med nye spillere. Det kan man også se i kampene. Men i den her uge spiller vi tre kampe, så der kan vi ikke ændre så meget i træningen alligevel. Det handler mere om restitueringstræning, fortæller Lehtonen.

Nu venter - ganske utradtionelt - to hjemmekampe på to dage. Fredag mod Frederikshavn og lørdag mod Esbjerg.

- Det bliver rigtig barskt, først Frederikshavn som sandsynligvis er det bedste hold af skøjteløbere og lige efter Esbjerg, som er ét af de fysisk stærkeste hold i ligaen. Så det bliver rigtig hårdt og vil kræve meget energi. Men så er jeg glad for, at vi spiller begge på hjemmebane, siger han. 

Både fredag og lørdag spiller Rødovre klokken 19 i Rødovre Centrum Arena. 


René Holm gjorde comeback: Sønderjysk "dinosaur" trukket frem Frustreret Frederikshavn-målmand: Ikke en del af holdet mere