Aphiwat Sengthaisong er skuffet over behandlingen, som White Hawks gav ham i forbindelse med Galanskys skade

Da Frederikshavn for halvanden måned siden skulle spille den afgørende kamp om at komme i Metal Final4, var holdets førstemand i buret, Tadeas Galansky, skadet. I stedet for at bruge den normale backup, Aphiwat Sengthaisong, tog Frederikshavn en hurtig beslutning og lejede den finske målmand Samuel Jukuri på en kort kontrakt.

Jukuri har gjort det så godt, at hans kontrakt er blevet forlænget, så Frederikshavn nu har et importpar på målmandsposten.

Det er gået ud over Aphiwat Sengthaisong, som efter Jukuris ankomst nu kun er træningsmålmand.

- Jeg er ikke med på udebaneturene mere. Jeg træner kun, så jeg føler mig ikke rigtig som en del af holdet mere. Det er noget af en mavepuster, og de første dage var jeg ret langt ned og forstod ikke rigtig, hvad der foregik. Jeg har heller ikke fået en forklaring på, hvad klubben har af planer for mig, og det er jeg da ked af, siger Aphiwat Sengthaisong til Nordjyske.

Han nåede at få en enkelt kamp i 3-5-nederlaget mod Herning, da Galansky blev skadet under opvarmningen. Beskeden om, at han skulle spille kom et kvarter før kampstart. Aphiwat Sengthaisong vurderer selv, at hans indsats var ok og håbede på flere kampe til at bevise sit værd. 

Nu overvejer han i stedet at søge nye isflader.

- Jeg træner godt og investerer rigtig meget i ishockeyen. Min drøm har været, at jeg skulle leve af det her, mens jeg er ung. Jeg føler ikke rigtig, at jeg kan stole på klubben mere, og det er en frustrerende følelse. Så jeg er begyndt at se mig omkring i jagten på en ny klub, lyder det fra den unge Frederikshavn-målmand. 


Rødovre-træner gør status før "barsk weekend" Rungsted-direktør: INGEN gode argumenter for at skære i antallet af imports