Gæsterne vandt over det skadesplagede Rungsted-hold

Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles 1-3 (0-0,1-2,0-1) Rungsted mødte Herlev tirsdag aften i en direkte duel om sjettepladsen. Hjemmeholdet kom til kampen med fire nederlag i træk, og Herlevs form sagde en sejr, et nederlag i så fremdeles.

Rungsted havde tilføjet topscorer Lucas Andersen til den alenlange skadesliste, og gæsterne kom med præcis det samme mandskab som fredag aften tabte 0-3 hjemme til Aalborg.

Der var også stor fokus på den defensive del i første periode fra begge hold. Ingen af dem formåede for alvor at teste de to målvogtere, og det mest sindsoprivende i perioden var da Maksim Popovic pr. automatik var ved at hæve armene efter en afslutning, men pucken var altså ikke over stregen, og dermed 0-0 efter 20 minutter.

Anden periode var noget mere løssluppen end den første. Friløbere til Matt Pompei, Victor Cubars og Marius Kring, men alle blev afvist. Herlev kom i front ved Magnus Lykke, efter sublimt forarbejde af Luis Blak Olsen. Rungsted havde en stor chance, og så tog Blak Olsen affære, og spillede Lykke fri til 1-0.

Herlev trak to udvisninger oveni hinanden, og den mulighed skal man ikke give Rasmus Andersson. Fra ”den forkerte side”, fik han klappet pucken i nettet til 1-1, og opgøret levede i allerhøjeste grad. Der kom også en tredje scoring indenfor godt og vel fem minutter. Victor Cubars afsluttede, samlede sin egen retur op, gik på mål, og med et håndledsriv passerede han David Grubak til Herlevs 2-1-mål inden sidste periode.

Rungsted forsøgte efter bedste evne at skrue op for tempoet i den sidste periode, og fik da også tvunget Lukas Horak til at vise klassen ved flere lejligheder. Herlevs defensiv holdt stand, og det gjorde de også da David Grubak blev taget ud til fordel for en ekstra markspiller med små to minutter tilbage på klokken.

Ganske kort før tid missede Morten Jensen håndtaget på pucken, og så var Alexander Lindqvist-Hansen over pucken som en, ja ørn, og så kunne han lukkede og slukke i tomt bur til 3-1. Fortjent sejr til gæsterne, der nu kan se frem til en hård fysisk fight hjemme mod Odense på fredag, mens Rungsted samme aften skal sætte kurs mod Herning.

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Frederikshavn-Aalborg HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rungsted-Herlev