Niklas Tikkinen er afskediget i sin østrigske klub

De fleste Metal Liga-fans husker formentlig Niklas Tikkinen. 

Den nu tidligere Herlev-back var i to sæsoner en af de mest sprudlende backer i Metal Ligaen og sidste sæson var han blandt de mest scorende spillere og en stor andel i Herlevs frygtede førstekæde.

Kun Shane Hanna og Anders Krogsgaard lavede flere point end Tikkinens 39 point i sidste sæson og et par gode sæsoner i Danmark førte naturligvis til interesse udefra. 

Tikkinen røg til IceHL i Østrig, hvor han skulle spille for Black Wings Linz, i den seneste tid under den tidligere SønderjyskE-træner Dan Ceman.

Ceman fik i den forgangne uge mulighed for at tilknytte Josh Roach, klubbens tidligere stjerneback, der i denne sæson har spillet som amatør i Long Lake Hockey League, og det gik ud over Tikkinen, der nu er ude i kulden i Linz.

Måske en mand, som Metal Liga-klubberne nu kigger på som ekstra forstærkning i den sidste del af sæsonen? Altså dem, der endnu har plads i truppen. 


RETRO: Mikes underhylere solgt på auktion for 1.200 kr. AFLYSNING: Frederikshavn og Rødovre spiller ikke fredag grundet Covid19-smitte